Konsultointia on taas tarjolla!

Tuossa puoli vuotta takaperin ajattelin tarjota ilmaista sisustuskonsultointia sitä tarvitseville. Ennen kuin toteutin tuon idean, olin aiemmin tutkinut internetin tarjontaa. Eteen tuli hyvin erityyppisiä ”tarjouksia”: menestystä niittäneet sisustustoimistot tarjosivat huimaan hintaa konsultointia, joka oli pahimmassa tapauksessa noin 30 minuuttia pitkä. Juu, kyllä tuossa ajassa jos jonkinlaista sparrausta saa, mutta vain, jos on valmis puolittamaan kolminumeroisen summan… Ja löytyi myös niitä ”salamyhkäisiä” tahoja, jotka tarjosivat myös ilmaista konsultointia, mutta hämärillä perusteilla/yhteydenottolomake oli aika sekava.

Piti siis jonkin aikaa pohtia, ennen kuin uskallauduin tarjoamaan täällä blogissa sisustuskonsultointia. Älkää kuitenkaan huolestuko – olen suorittanut tilasuunnittelijan koulutuksen, joten vinkkejä ja sparrausta saan tarjota (varsinkin tällaista vapaamuotoista). Eri asia on sitten, jos lähtisin mukaan kunnon remppatyöhön – siinä pitääkin sitten olla sisustusarkkitehdin todistus taskussa + erillinen lisenssi hankittuna…

Jos haluat lukea lisää tästä tarjolla olevasta konsultointi/sparrauspalvelusta, luethan ohjeet yläpalkista löytyvästä Contact- osiosta.

Aurinkoista maanantaita teille kaikille!

 

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s