Uusi ulkoasu, uusi alku…

Viiden vuoden bloggaamisen aikana on aika usein tullut vaihdettua blogin ulkoasua – eikä asiaa tee yhtään helpommaksi se, että WordPressillä on tarjolla lukematon määrä ihania teemoja, joita niiiin haluaisi kokeilla! Mutta nyt olen toivon mukaan tehnyt viisaan valinnan, ja valinnut tällaisen modernin, selkeän ulkoasun. Kesäloman aikana ehtii paremmin perehtyä jälleen bloggaamiseen, kun ei opiskeluasiat paina päässä.

Koska ulkoasu on muutettu, voisi hieman sisältöäkin muuttaa. Sisustustrendejä aion edelleen esitellä täällä, mutta jatkossa myös haluan jakaa inspiroivia moodboardeja ja kuukauden väri- nimisen sarjan avulla on myös mahdollista saada inspiraatiota omaan sisustamiseen. Omia projekteja aion kesän aikana hieman viimeistellä, ja Behance-portfolioon tulee lisää töitä esille – eikä sovi unohtaa sitä, että blogissa esittelen myös omia töitäni.

Tällaisella lähdetään nyt eteenpäin, toivottavasti tykkäätte tästä uudesta lookista 🙂 Ja tervetuloa lukemaan blogiani niin vanhat kuin uudetkin lukijat (ja seuratkaahan myös blogit.fi – sivustolla)

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s